Истинският Черен петък е в Мall Galleria Бургас

Голямото еднодневно пазаруване предстои

Бургас се готви за голямото еднодневно пазаруване. Истинският Черен петък / Black Friday / ще дойде само в Мall Galleria Бургас на 31 октомври и ще пренесе американската традиция съвсем автентично – изключително ниски цени за огромно разнообразие от стоки. За първи път с ексклузивни отстъпки се включват и големите световни брандове, при това с най-новите си колекции. Шокиращите намаления започват от -20% и стигат чак до -70%.
Но няма нужда от истерия. Всички големи намаления са събрани под един покрив, което улеснява шопинга. Черният петък ще продължи до полунощ на 31 октомври, за да могат повече хора да набавят на достъпни цени всичко, от което се нуждаят. Пазаруването може да продължи без прекъсване, защото заведенията за хранене в мола ще работят също до полунощ, за да задоволят “вълчия глад” на уморените купувачи.
За този изключителен ден Мall Galleria Бургас е подготвил и още една специална изненада. Всеки, пазарувал в търговско-развлекателния център на 31 октомври, може да спечели Айфон 6.
И понеже Galleria не е просто мол, необикновена е и кампанията, чрез която жителите на Бургас научават за предстоящия Черен петък. По улиците на града вече е плъзнала глутница вълци. Придружава ги телевизионният журналист Вернер Москов. Зверовете се появяват внезапно. Изскачат от луксозен автомобил „Нисан” и ………..чакат. Ако някой ги потърси, те имат какво да му кажат. От тях всеки може да научи тайната за истинските отстъпки на желаните покупки.
Много бургаски домове осъмват с хотелска информационна табелка на вратата. Тя не осведомява, че стопаните не искат да бъдат обезпокоени или жилището им – почистено. Табелката информира, че Мall Galleria Бургас не обещава, а дава Черен петък с огромно разнообразие на истински отстъпки и за хитовите колекции на световните марки. Визията на вълк или елен препраща към друг атрактивен празник. Мall Galleria Бургас организира своя Черен петък на Хелоуин – 31 октомври. За празника на Вси светии търговско-развлекателният център подготвя поразяващи преживявания. Но това е друга тема, по която ръководството на мола ще внесе яснота през следващите дни.