Интригуващи предложения в Mall Galleria Бургас през февруари

 Mall Galleria Бургас остава верен на навика си да предлага на своите клиенти повече от пазаруване. През февруари търговско-развлекателният център стартира интригуващи предложения, на които много от посетителите трудно ще устоят.

През целия месец ресторант Incanto и Cinema City обединяват усилията си, за да изненадат посетителите, като съчетаят кино емоцията с върховната кулинарна наслада.  Всеки зрител, посетил киното през февруари, ще може да ползва 10-процентна отстъпка в ресторант Incanto само като представи билета си от същия ден.  Така само в един ден ще си осигури невероятните приключения, които може да му предложи филмовото изкуство, и да вкуси от най-добрите ястия и напитки на култовия бургаски ресторант.

През втория месец на годината търговско-развлекателният център предлага още една, „топла“  изненада. Кампанията е под надслов „Завий се до мен“. Прекрасно меко одеало за студените зимни дни като подарък може да получи всеки клиент, пазарувал в мола след 4 февруари. За редовните клиенти мястото, откъдето ще получат подаръка си, е познато –   бюро „Информация“.

Вече втора година Mall Galleria Бургас продължава да налага нов стил в отношенията търговец-клиент и изцяло да променя начина на пазаруване в района. Търговско – развлекателният център превръща клиентите си в свои приятели. Той отдавна е предпочитаното място за забавления в свободното време.  По традиция молът не пропуска да осигури най-добрите промоции и програми, игри и подаръци за всеки празник. Най-нетърпеливите вече очакват големите изненади за деня, съчетал в себе си два големи празника  – Трифон Зарезан и Свети Валентин.

През този февруари  молът няма да остави клиентите си да се колебаят между влюбването и страстта към виното. 14 февруари ще бъде предхождан от голям „Базар на виното и любовта“. В пространството пред магазин Карфур посетителите ще могат да дегустират специално селектирани вина и сирена и да се наслаждават на възможността да го направят заедно с любимия човек.

На влюбените търговско-развлекателният център подарява романтичен спа уикенд за двама в Гранд хотел „Приморец“ или специален пакет „Празнични забавления за двама“.  Играта отново минава през най-популярната социална мрежа – Фейсбук. В търговско-развлекателния център е оборудвано специално роматнично място, където всеки кандидат за наградата може да бъде сниман от 1 до 9 февруари. Снимката му ще бъде качена в специално приложение във Фейсбук за играта „Снимай се с мен и спечели“. После започва онлайн гласуването. Между 10 и 12 февруари всеки може да покани всичките си приятели да харесат неговата снимка. Победителите ще станат ясни на 13 февруари, когато ще бъдат изтеглени 8 печеливши двойки.

Пет двойки на възраст до 18 години ще спечелят пакет „Празнични забавления за двама“, който съдържа вечеря в ресторант Incanto, билети за кино от Cinema City и ваучер на стойност 10 лева за игри за двама в Plаyground.

Три двойки на възраст над 18 години ще спечелят спа уикенд в Гранд хотел „Приморец“. Техният празничен пакет ще включва нощувка на 14 февруари с включена закуска, романтична вечеря на свещи с тематично четиристепенно меню и спа удоволствия в басейн, джакузи, сауна, парна баня и ВИП релакс зона.