Инициативата „Списание 8 на живо“ идва в Бургас на 21 юли

Инициативата „Списание 8 на живо“ идва в Бургас  21-ви юли. Петима автори от списанието ще изнесат пред бургазлии вдъхновяващи лекции в Експо център „Флора“ в Морската градина на Бургас от 18.00 часа. Те ще разкажат увлекателно пред публиката своите проучвания, убеждения, практики, свързани с наука, приключения, езотерика, здравословен начин на живот, алтернативна медицина и история.

 Това е 9-то издание на формата, което се провежда два пъти годишно. Тази година от 18.00 до 22.00 часа бургазлии ще могат да чуят най-мощния глас на планетата, според Гинес – певицата Смиляна Захариева, която ще огласи цялата Морска градина на Бургас.

Христо Смоленов ще говори за космичната геометрия на древните българи. От дълбока древност нашите предци са познавали златното сечение, а мерните единици в Шумер и Древен Египет имат общ прототип, роден в нашите земи хиляди години преди пирамидите.

Какви послания е отправил  Петър Дънов към народа ни ще ни разкажат Галя Герасимова и Андрей Грива с презентацията – „Учителят Петър Дънов за България и българите.“ От тях ще научите как учението на световно признатия мъдрец е проникнато от българския дух и защо българите имаме специално място и мисия на Земята.

„Децата пред екрана“ е темата на лекцията на Любов Миронова. Тя ще даде отговор на много горещи въпроси, като например кога да дадем на детето смарт телефон, таблет, компютър. Добре ли е за бебетата да имат екранно време и храненето на малките пред включен телефон, удобство ли е или бомба със закъснител.

„Списание 8 на живо-Бургас“ се провежда с подкрепата на Община Бургас,  „Бургаски пазари“ и  фирма „Кроношпан“, а входът е свободен.