Инвестиционен проект на Община Бургас получи строителен Оскар

Общински проекти от София, Бургас и Мирково бяха отличени от шестото издание на наградите за луксозно строителство, архитектура и дизайн  LUXURY PROPERTY AWARDS 2016. Церемонията се състоя в балната зала на Гранд хотел България.

Община Бургас, която се стреми към лидерската позиция по инфраструктурни проекти в страната с реализирания инвестиционен проект „Реконструкция на съществуващо кръстовище „Трапезица и „Проектиране и строителство на два броя свързани пешеходни надлези, също бе отличена от Строителните Оскари.  Призът бе връчен на  Руска Бояджиева – зам.-кмет на Бургас с ресор „Европейски политики и околна среда“ и бе споделен с изпълнителите на проекта – една от водещите компании в сектора Трейс Груп, също гост на церемонията.

Green Life Beach Resort в Созопол получи отличие в категория Луксозни Ваканционни имоти.

Най-мащабният луксозен проект в Созопол, ширещ се на 120 000 квадрата, Green Life Beach Resort, получи отличие в категория Луксозни Ваканционни имоти. Престижната награда в категория Луксозен морски комплекс бе присъдена на първокласната резиденция с апартаменти, разположена на морския бряг  – Belle Époque Beach Residence. Черноморският регион получи и още една награда за Луксозен ваканционен  комплекс – за „Хармони Сюитс Монте Карло“ в Слънчев бряг.