Иван Вълков отново е номиниран за общински ръководител на ГЕРБ-Бургас

Общинският координатор на ГЕРБ-Бургас Иван Вълков и организационният секретар на партията Жечо Станков отново са номинирани за ръководните постове. Това се случи днес по време на отчетно-изборната конференция на партията в морския град. Двамата получиха подкрепата на структурата на ГЕРБ и техните номинации ще бъдат изпратени за разглеждане от Изпълнителната комисия на партията.
По време на събранието бяха направени и номинации за членове на общинското ръководство. То се състои общо от 9 членове, като в това число са председателят и секретарят.
Иван Вълков, който в момента е депутат в 43-ото Народно събрание, направи отчет на изминалия си мандат като координатор. Бяха обсъдени и изборните резултати на ГЕРБ в община Бургас, където са отчетени едни от най-високите постижения за партията в България.
Областният ръководител на ГЕРБ Димитър Бойчев поздрави всички участници в конференцията и заяви, че многото номинации за членове на ръководството е признак на демокрация и работеща структура.
Всички кандидатури ще бъдат предадени на Изпълнителната комисия, която ще утвърди новото общинско ръководство на Бургас.