Започна туристическия сезон по Южното Черноморие

Mall Galleria Burgas посрещна първите летовници

Mall Galleria Burgas посрещна първите за сезона туристи. На 4 април близо 200 летовници от Израел и Гърция посетиха търговско-развлекателния център където, както изисква традиционното българско гостоприемство, бяха посрещнати с хляб и сол.

Първите туристи в Galleria Burgas бяха групите от Израел, които преди ден пристигнаха в Несебър. Молът им предложи възможността само за час да  обходят цялата ни страната, като посетят изложбата „България на длан”, съдържаща макети на емблематичните български сгради, паметници и природни забележителности и цели да провокира желание у  туристите да посетят и оригиналите.

Вече трета поредна година Mall Galleria Burgas е неразделна част от туристическия живот в региона. Тук непрекъснато се разработват нови атракционни пакети за туристическия пазар. Търговско- развлекателният център ще представи пред летовниците по нетрадиционен начин най-привлекателните страни на България и ще осигури непознати досега възможности за развлечения. Още в началото на лятото тук ще отвори врати изложение на Регионалната занаятчийска камара – Бургас, където чрез демострации туристите ще се запознаят с характерните български занаятчийски производства.

Както и досега, през цялото лято атриумите и фойетата на мол ще се превърнат в арт-музикални зони за различни таланти и така ще завършат „разходката” на туристите из българските традиции и култура.