Ексклузивен уикенд в Триа Сити Център

Премиера на летните колекции на марките Tommy Hilfiger и Calvin Klein

Този уикенд в ТРИА Сити Център се задава нещо интересно и уникално за град Бургас и за феновете на модата. Голямото лятно пазаруване започва с новите колекции на най-популярните и обичани марки, които изненадват с живи, искрящи цветове и перфектен баланс между  функционалност и мода.

Премиера на новата си колекция ще направи официалният корнер на Tommy Hilfiger в Бургас – огромно разнообразие  от тениски, ризи, бански, рокли, къси панталони, спортни обувки, аксесоари и други артикули. И всичко това на съвсем приемливи цени.

Феновете на марката Calvin Klein ще се изкушат от страхотната колекция на спортната линия Calvin Klein Jeans и на плажната  линия CK – комфортни, изискани, забавни, показващи класа и стил. ТРИА Сити Център е официален представител на марката за град Бургас . Новата лятна колекция на бранда ще бъде представена  този уикенд на партера на търговския комплекс в специален временен корнер. През есента пространството ще бъде променено с дизайн и мебели, изработени специално  за  Calvin Klein и  ще се превърне в официално представителство на марката.

Лятото е изсипало цялата си цветна палитра в колекциите на Mayoral и Guess Kids – свежи, стилни, ярки, с
интригуващи щампи.  Почитателите на двата бранда ще ги открият в магазин The Kidz.

В прецизния летен микс от световни марки се включва и магазин Carpe Diem . Той представя премиерно несравнимите предложения на  Mos Mosh, MC2, Mocshino.

И информация за пристрастените към Kocca, Silvian Heach, Salsa Jeans и Marina Yachting – магазин SBS е преместен на партерното ниво, до централния вход на търговския комплекс.

В началото на лятото ТРИА Сити Център отново спазва традицията – дава възможност да посрещнем най-красивия сезон с бестселърите на световните марки. Този уикенд пазаруването там просто е задължително – отстъпките вариращи до – 30 процента за нови колекции са гарантирани! Всички оферти са валидни и в официалния сайт на ТРИА Сити Център- SHOP.TRIA.BG.