Доктор Ангел Енчев ще консултира на 24 февруари в Бургас

Специализациите му са пластична хирургия, естетична хирургия и хирургия при наднормено тегло

На 24 февруари д-р Ангел Енчев ще е на разположение в Бургас за консулт в областта на пластичната хирургия, естетичната хирургия и хирургия при наднормено тегло. Прегледите ще се извършват между 13:00 и 15:00 часа в Гранд хотел и СПА Приморец. Необходимо е предварително запазване на час на телефон 0878656685.

Корекциите на външния вид, според редица авторитетни проучвания, водят до съществени промени в самочувствието, личния и професионалния живот. Всеки има право да изглежда отлично, като понякога по пътя към перфектния външен вид хората се нуждаят от професионална лекарска помощ. Добре е в такива случаи, да се доверите на доказан специалист с широк опит в областта.

Доктор Енчев е роден в Пловдив. През 1996г. се дипломира с отличие във ВМИ в родния си град. Защитава успешно дипломата си по медицина пред DIKATSA (DΟΑΤΑP) или организацията, отговорна за признаването на акредитациите и образованието на чуждестранни специалисти в Гърция. Специализира в различни болнични заведения там – първо обща хирургия в болница „Света Варвара“ в Атина, после пластична и реконструктивна хирургия в „Свети Сава“ в същия град. През 2004г. е част от образователна програма на отделението по урология на „Свети Сава“. Следва курс по Детска хирургия към „Света София“, Атина.

Прочутият пластичен хирург има многобройни участия в разнообразни следдипломни обучения в различни държави. Председател на BASS (Balkan Association of Sexual Surgery) и BAMBAS – (Bulgarian Association of Metabolic & Bariatric Surgery); член на EMAS Дружество за изследване на човешката сексуалност, HESPRAS (Гръцка асоциация по пластична и реконструктивна хирургия), MSDS (Mediterranean Sexual Dysfunction Society), OTC (Obesity Treatment Corporation) и European UGRS Institute.

Д-р Ангел Енчев ще е на разположение за професионален консулт в областта на пластичната и естетична хирургия и хирургията при наднормено тегло на 24 февруари в Гранд хотел и СПА Приморец. 5-звездният бургаски хотел е не просто класна локация с безупречен сервиз и реноме, той е мястото, което се грижи за Вашите добри здраве и самочувствие, чрез нарочна организация на регулярни срещи с отлични специалисти в различни направления. В полза на Вашите здраве, тонус и естетика, работи и СПА центърът на Гранда на Бургас – „6th Sense”.