Димчо Михалевски се ангажира с изработването на специализирана кадастрална карта за дюните и Черноморието

 Финансиране на изработката  на специализирана кадастрална карта за дюните, както и цялостна кадастрална карта за Черноморието в мащаб 1:5000 пое като ангажимент водачът на листата на Коалиция за България в Бургас инж. Димчо Михалевски. На среща с представители на Асоциацията на геодезистите, той обсъди националните и регионални проблеми на бранша. Михалевски увери, че до началото на месец юни заедно с работна група, излъчена от геодезистите ще бъдат предложени конкретни текстове, които да влязат за гласуване в Народното събрание при приемането на Закона за кадастъра и имотния регистър, тъй като предходното правителство не успя да приеме нужните поправки.

Изработването на всички необходими специализирани карти за природните образования (плажове, дюни, лагуни и т.н), ортофотопланове на 20-км зона навътре в сушата, подробна топографска карта за стимулиране на инвестициите, са заложени в Регионалната предизборна програма на Коалиция за България за област Бургас.

Г-н Михалевски пое ангажимент да осигури финансиране за изработване на кадастрални карти за кварталите Ветрен, Средец и град Камено.