Димитър Николов: Ще продължа да си поставям максимални цели за Бургас

„Скъпи бургазлии,

Първо искам да ви благодаря, че подкрепихте с интереса си проектите за следващите четири години на Бургас. Благодаря за критиките, въпросите и предложенията.

Познавам много добре Бургас и вас, моите съграждани. Знам, че обичате и милеете за Бургас, точно като мен! Знам, че искате развитието на нашия град да продължи, също като мен! Знам, че очаквате от мен нови работни места, високи доходи, чисти улици, нови тротоари, осветление до дома, места за отдих и разходка, добро здравеопазване, модерни и безопасни спортни площадки и съвременни условия за децата ни в детските градини и училищата.

Моят стремеж винаги е бил да обединявам хората, а не да ги разделям. 

Ще продължа да си поставям максимални цели за Бургас и да разчитам на широка подкрепа. Навлизаме в нов, важен за града ни етап. Следващите няколко години са определящи за отключването на икономическия потенциал на Бургас. Усилено работя за завършването на шест нови индустриални зони. Благодарение на тях и вече заявения инвеститорски интерес, врати ще отворят десетки нови предприятия. А това означава работни места и по-високи доходи.

Едновременно с това ще държа много на постоянното внимание към дребните детайли за поддържане на вече направеното и за създаване на все повече облагородени пространства в кварталите и малките населени места. Това е задача, за чието изпълнение, сигурен съм, може да помогне с личния си пример всеки един от вас.

Вашите желания ме задължават да работя още повече и на по-голяма скорост в следващите четири години. Стъпил съм здраво на земята и гледам уверено напред, защото развитието на Бургас трябва да продължи с бързи темпове, за да настигне по-привилегированите в близкото минало големи български градове.

И знайте:

Когато искам успех за Бургас, той включва в себе си личните победи на всеки отделен бургазлия.

С Вашата подкрепа успехът е сигурен! Защото Бургас го заслужава. Вие – също!

Успех за Бургас!“

Димитър Николов

 

* Останалите проекти от програмата на Димитър Николов можете да разгледате в сайта www.dnikolov.eu.