Джетски шампионат стартира в Царево

На 25 юли, събота от 10:00 в Царево, ще бъде даден старта на шампионата по джетски на България за 2015г. Най-бързите пилоти, заедно със своите мощни джетове ще разтърсят плаж „Василико“ в южния град. Първото състезания за годината ще представи на феновете на високите скорости в няколко дисциплини: до 200 кс, над 200 кс, „Прав Джет“, както и атрактивната категория „Деца“.
С всяка изминала година, шампионата по джетски събира все повече хора по плажовете на България, а организаторите от Царево са категорични, че за това състезания, ще пристигнат най-добрите пилоти от цяла България. Участие в надпреварата са потвърдили републиканския шампион на България за 2014 и единствен българин на СП в Тайланд за 2014 – Кристиян Киров, както и заелия второ място в България през миналия сезон Марио Михалев. И двамата са състезатели на „Съни Бийч Джетски Рейсинг“.
В Царево ще бъде направена и демонстрация, на най-новия воден атракцион в България – THE SEABREACHER. Адската водна машина, наподобяваща акула е единствената в Европа и радва туристите в Слънчев бряг.
Скорост, адреналин, красиви момичета и много положителни емоции! Това очаква всеки, който посети първия кръг на джетски шампионата в България. Царево, 25 юли, събота от 10:00 часа, плаж „Василико“. Състезанието се провежда със съдействието на Община Царево и Клуб „Василоко“.