ГЕРБ откри нов клуб– този път в „Меден рудник”

ГЕРБ-Бургас откри нов клуб в бургаския комплекс „Меден рудник”. В него на едно място ще се помещават двата клуба към гражданско сдружение ГЕРБ – Зона А и Зона Б. Официалното освещаване на приемната, която се намира до блок 421 в комплекса, уважиха областният лидер на партията Димитър Бойчев, общинският ръководител Иван Вълков, водачът на листата Ивелина Василева, както и част от останалите кандидати за народни представители. На събитието присъстваха още общински съветници от ГЕРБ, членове и симпатизанти. Новият клуб тържествено беше осветен от ставрофорен иконом д-р Захарий Дечев. Всички присъстващи запалиха свещ за здраве и благополучие.



            „Продължаваме да откриваме нови клубове, които поставят пред нас възможности и предизвикателства. Всички ние работим за една кауза и заставаме с ясното съзнание пред хората, че можем да се гордеем с това, което сме направили. Бургаският комплекс „Меден рудник” се промени много през изминалите години с осъществяването на мащабни проекти. Благодарение на усилията на кмета Димитър Николов и на районния кмет Магдалена Манолова комплексът е предпочитано място за живеене в Бургас. Ще продължим да работим за гражданите и да защитаваме техните интереси”, сподели Димитър Бойчев, който заедно с Ивелина Василева преряза символично лентата на новия клуб. Общинският ръководител на ГЕРБ-Бургас Иван Вълков подари икона на Св. Георги Победоносец и пожела много успехи и бъдещи инициативи на членовете на двата клуба.



            По време на освещаването на приемната бяха обсъдени и новите инфраструктурни проекти, които предстои да бъдат реализирани в к-с „Меден рудник”. Сред тях е откриването на модерен плувен комплекс с два басейна, нови велоалеи, както и отваряне на ІІ-рия корпус в Общностен център за ранно детско развитие и родителска подкрепа „Надежда“. Предстои да бъдат санирани и трите училища „Константин Петканов“, „Петко Росен“ и „Найден Геров“.



„Съвсем скоро ще се навършат 6 години от учредяването на клубовете към гражданско сдружение ГЕРБ в „Меден рудник”. За този период проведохме много инициативи, сред които спортни и културни празници, благотворителни събития, садене на дръвчета. Благодарим на областния и на общинския ръководител на ГЕРБ-Бургас, които винаги са ни помагали”, заявиха Димитринка Топалова, председател на клуб „Меден рудник” Зона А и Живко Димов председател на клуб зона Б.