ГЕРБ даде ход на предизборната си кампания в Бургас

С откриване на информационна шатра до Часовника в центъра на Бургас ПП ГЕРБ даде старт на кампанията си за президентските избори. На събитието присъстваха народният представител Диана Йорданова, кметът Димитър Николов, общинските съветници от  ПП ГЕРБ, членове и симпатизанти на партията .

Различни нагледни материали и подаръци ще бъдат на разположение на бургазлии в шатрата всеки ден до изборите. Представители на партията ще разговарят с всеки, пожелал това, отговарят на въпроси не само относно президентските избори, но и по актуални за общината проблеми.

На монитор в шатрата се възпроизвежда клип с основните послания на кандидат президентската двойка Цецка Цачева-Пламен Манушев.

14642044_1297471983610169_3818372531669619221_nГЕРБ – Бургас са избрали и атрактивен начин за привличане на вниманието – голяма кръстословица с имена и послания на партията. Който успее да я попълни правилно, ще получи награда.

Ще водим толерантна кампания, обявиха от ГЕРБ и подчертаха, че слогана им „Работим в интерес на гражданите” ще бъде доказван ежедневно.

„Ще говорим за това колко добри са нашите кандидати, а няма да обсъждаме качествата или липсата на такива на другите кандидати”, заяви говорителят на предизборния щаб в Бургас Калояна Живкова и призова към феърплей по време на кампанията.

На 23 октомври кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев ще бъдат в Бургас, обявиха от ГЕРБ.

Старт на предизборната кампания символично дадоха народният представител Диана Йорданова, кметът Димитър Николов, общинските съветници от  ПП ГЕРБ, членове и симпатизанти на партията.