В Царево правят най-дългата водна пързалка в страната

Уникални забавления очакват гостите на Царево от 17 до 19 юли. „Изпързаляй лятото“ е единственото по рода си събитие на открито, което предлага в продължение на три дни многобройни водни атракциони. И то безплатно!

Най-забавното морско приключение идва в Царево с най-дългата водна пързалка в страната. Единственият по рода си фестивал „Изпързаляй лятото“ ще предложи многобройни атракциони и DJ партита в рамките на три дни.

„Това е е единственият по рода си фестивал в България. Организира се за първи път, но амбициите на общината са да го превърнем в традиция. За първи път в България ще превърнем една улица в пързалка. Целият залив ще се превърне в импровизиран аквапарк, но не затворен с билетче, а свободен за всички. Ще има забавления както за най-малките, така и за големите. Две денонощия ще бъде непрекъснат купон”, споделя кметът на Община Царево инж. Георги Лапчев.

Най-дългата пързалка ще бъде осветена и ще се разпростира по улиците на Царево, над пристанище „Мичурин”, а в непосредствена близост до нея ще бъде разположен и водният батут. Ще бъде изградена рамка за скок с колела в морето. Любителите на сърфа ще имат възможността да наблюдават демонстрациите на професионалистите на водния спорт, както и да се обучават.

Освен най-дългата водна пързалка на Балканите, която ще преобрази улиците на Царево и ще донесе изключителни емоции на малки и големи, ще има Big BLOB, вело рампа в морето, Сърф училище и демонстрации, водни атракциони, партита под открито небе и други изненади.