Водещи брандове с големи намаления всеки уикенд в Триа Сити Център

Tria Sale Weekend – всеки уикенд нови промоции

И тази есен Триа Сити Център побърза да зарадва своите посетители с нова кампания Tria Sale Weekend. Петък, събота и неделя са дните, в които ще можете да пазарувате водещи европейски и български брандове с намаления до 70%.

 

Ако спортът е Вашият начин на живот и търсите стилни спортни и ежедневни облекла, с които няма как да не останете незабелязани. На 27, 28 и 29 октомври търговският център Ви предлага -20% намаление на новата есенно-зимна колекция на EA7. 15% пък е отстъпката на всички спортни сутиени в магазин Triumph. Освен това може да се възползвате и от -10% отстъпка от месечната карта за тренировки във фитнес център Tria Finesse.

Тази година моделите на KOCCA са толкова много и разнообразни, затова можете да ги намерите в новооткрития магазин KOCCA на партерния етаж, както и в магазин SBS в търговския център. Както винаги дизайнерите на марката ни очароват с класически модели в черно-бялата гама, както и дрехи с акценти в червено, сребристо и кафяво. Колекцията на KOCCA също е включена в Tria Sale Weekend и ще бъде с -20% на всички нови модели.

Лидерът в продажбата на детски облекла Мayoral е обявил -50% на всички предходни колекции, а марката Cheap Monday в магазин Hot Spot може да намерите със -70% намаление.

Paradox Perfumery ще зарадва дамите с намаление на всички марки сенки за очи и лакове за нокти. Петък, събота и неделя брандове като Dior, Chanel, Estee Lauder, Collistar и много други ще бъдат с -15% намаление.

Две от водещите марки на българския пазар Pause и STYLER също предлагат изкусителни оферти. В магазина на Pause всички блузи ще са с до -50% намаление, а STYLER предлага -20% на всички плетива.

Колекция есен-зима 2017 на Torrini също ще е с примамливи намаления. Магазинът предлага от -30 до -50% отстъпка за всички кожени палта и якета.

Кафе Joy

А след дългия шопинг може да си починете в Кафе Joy и да се възползвате от промоцията на силно кафе и сладка торта за 5,80 лева. А защо не и да се насладите на една романтична вечеря в уютната обстановка на Бистро Рома. Ако поръчате от специалната селекция черноморски риби, като комплимент заведението ще Ви подари чаша бяло вино.

Офертите важат за 27, 28 и 29 октомври и са до изчерпване на количествата. Цените ще бъдат калкулирани на касите на магазините.