Вкусна храна, безплатен паркинг и достъпни цени в ресторант „Салини“

Открийте новото месечно меню и палитра изкушения с тиква – на обяд или вечеря през есенен ноември

Храната е изкуство. В правилните ръце, продуктите оживяват в истински кулинарни шедьоври. Насладете им се в Средиземноморски ресторант „Салини“, където храненето, съпътствано с приятни зелено-сини гледки продължава и в студените месеци – в елегантната зимна тераса. Храната тук винаги е вкусна и качествена. Грижа за това имат шеф-готвач Ивелин Кръстев и неговия екип. Допълнително удобство е безплатният паркинг – който елиминира притесненията, обвързани с различните ограничения на зоните за паркиране.

В него съжителстват шедьоври от Средиземноморската кухня, сред които всеки може да открие своите любими изкушения. Ако сте от почитателите на специалитетите от страната на изгряващото слънце, то в „Салини“ ще откриете и тях. Презентирани са в отделна карта и събират салати и голямо разнообразие суши специалитети.

Ако това не ви е достатъчно, ето още една причина да посетите „Салини“: от този месец тук има и месечно меню. През ноември, то е посветено на Средиземноморската кухня и включва:

~ Салата с кокосови скариди

~ Калмари салца Верде

~ Чернокоп изпечен до златисто на плоча с картофи соте

~ Калкан котлет със запечени аспержи на плоча

~ Папарделе фрути ди маре с калмари, скариди, октопод

~ Капучино крем

Отделно внимание заслужават есенните сладки десерти с тиква, които може да опитате не само в ресторанта, но и в лоби бара на Гранд Хотел и СПА Приморец, където се намира Средиземноморски ресторант „Салини“.

Да съберем най-важното:

Вкусна храна

Елегантна обстановка

Класен, дискретен сервиз

Достъпни цени

Зимна тераса

Безплатен паркинг

На комуникативна локация, на крачка от морето

Съвкупността от тези предимства води до един извод: Средиземноморски ресторант „Салини“ е отличен (и отличителен) избор за обяд или вечеря с контрагенти, бизнес партньори,  колеги, приятели – както и за празненства от различно естество. Заповядайте и се убедете сами!