Верига A HOTELS е „Най-успешно развиващата се Българска хотелска верига“ за 2015

На 1 декември 2015 г. Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи своите юбилейни 20-ти Годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. Това се случи на празнична церемония в „София Хотел Балкан“. На събитието присъства и министърът на туризма Николина Ангелкова, заместник-председателят на Народното събрание Иван Иванов и председателят на парламентарната комисия по икономическа политика и туризъм Петър Кънев.

Наградата на БХРА в категория „Най-успешно развиващата се Българска хотелска верига“ за 2015 получи хотелска верига А HOTELS, част от портфолиото на „Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД.

Златната статуетка, грамота и предметна награда бяха връчени на г-жа Юлияна Василева – главен мениджър на Хотел & СПА Азалия и г-жа Виолета Берова – главен мениджър на Хотел & СПА Астера, от г-н Веселин Балабанов – член на управителния съвет и главен секретар на БХРА.

Четиризвездната верига А HOTELS e създадена през 2004 с откриването на първите два хотела – Хотел & СПА Азалия в к.к. Св. Св. Константин и Елена и Хотел & СПА Астера в к.к. Златно пясъци, а през 2013 в бранда А HOTELS се включват и други два хотела – Хотел Атлас в к.к. Златни пясъци и Хотел & СПА Астера Банско.

Веригата предлага успешно високо професионални услуги, независимо от целта на пътуването – за почивка или бизнес. Хотелите от верига А HOTELS осигуряват на своите гости неповторимата атмосфера на лукс и комфорт, както и специално отношение, насочено лично към всеки от тях.