Вдъхновяващи промоции и Великденски дух в Триа Сити център

Наближава Великден. Най-светлият празник на възкресението и живота ще бъде отбелязан с наистина великденски промоции в Триа Сити център. Цените на много качествени и желани стоки са толкова изкусителни, че би било просто грях човек да не им обърне внимание.

Великден 2Голямото Великденско пазаруване ще започне още от идния петък. От 3 до 5 април всички магазини в търговския център обявяват своите празнични намаления, а те са наистина космически и достигат до 80%.  Най-новите колекции на марките Kocca, Versace Jeans, Marlboro Clasics, Salsa Jeans, Just Cavalli, Emporio Armani-EA7 Emporio Armani-beach и  underwear привличат с класа, фешън и стил, но също и с отстъпка от 20% за трите дни. Намалението за някои популярни марки парфюмерия и козметика в магазина на Paradox Perfumеry е до 30 %.

Всички клиенти на комплекса отново ще могат да опитат щастието си с Колелото на късмета. То ще се завърта във всеки от трите празнични дни от 16 до 19 часа. При направена покупка над 50 лева, независимо в кой магазин, великденското Колело на късмета може да добави подарък от Paradox Perfumery или аксесоар от известна италианска марка.

За Великденските празници Триа Сити център представя и най-новите колекции на Mayoral, L’erbolario,Triumh, Laberty,Bianka.

За всички клиенти  удоволствието от добрата и изгодна покупката ще бъде подсилено от жива класическа музика, която се превърна в празнична запазена марка на търговския комплекс.  На фона на пъстрата пролетна декорация от цветя и птици, която буди ведро жизнерадостно настроение, музиката на едни от най-прекрасните световни творби ще бъде като еликсир за уморените от зимата сетива.  Една европейска традиция, която в Бургас може да бъде незабравимо изживяна единствено в централния МОЛ на пл. Тройката.

И тъй като преди Великден е Цветница – какво по-прекрасно от пролетните дарове, които можем да направим на себе си и близките си хора – и като покупка за именници, и като настроение!