Бургас търси най-красивата омъжена дама

Започват кастингите за конкурса Мисис Бургас 2018 г. В него участие ще имат възможност да вземат всички омъжени жени с професия и желание да се впуснат в ново предизвикателство. Уверените в себе си дами могат да се запишат за участие до 1 март на следния e-mail: mrsburgas@gmail.com или на фейсбук страницата  https://www.facebook.com/MrsBurgas/. Кандидатките е задължително да изпратят своите имена, години, височина, снимка в цял ръст и портретна снимка, кратка информация за себе си, както и актуален телефон за обратна връзка.

Мисис Бургас 2018 г., който е част от веригата Мисис България, ще се проведе на 23 март от 19.30 ч. Домакин на бляскавото събитие ще бъде Гранд хотел и СПА „Приморец“. Лице на конкурса е красивата Надя Недялкова, която е миналогодишната носителка на титлата Мисис Бургас.

Конкурсът Мисис Бургас 2018 г отново обещава да събере едни от най- известните личности от родния хай-лайф. Както всяка година, и тази, организаторите обещават едно незабравимо изживяване, както са самите участнички, така и за гостите на конкурса.