Бургас се превръща в модната столица на Черноморието

От този сезон три водещи модни марки ще презентират колекциите си в обновения Триа Сити Център. Това са италианските брандове Henry Cotton’s и Marina Yachting, както и българският лидер в спортно – елегантните облекла – STYLER.

Изключителен дизайн, свобода, уникалност и безкрайна любов към морето са ценностите, избродирани в колекциите на Marina Yachting – брандът, който за пръв път стъпва в Бургас. С перфектен баланс между спортните облекла и деликатния градски дух – марката може да изненада и най-претенциозният стил.

img_9629

Другият нов италиански бранд, който за първи път стъпва на бургаската сцена е Henry Cotton’s. Вдъхновена от елегантността на Сър Хенри Томъс Котън, легендарен играч на голф от средата на миналия век, марката комбинира в линиите си спортната традиция в мъжките облекла и аксесоари, инспириран от британския начин на живот и неформалната елегантност на италианския дизайн.

img_9633

Третият нов член на модното семейство на Триа Сити Център е наложилият се като водещ производител на мъжко облекло в България бранд – STYLER. Облеклата на STYLER са за хора, намерили своя собствен стил, комфорт и увереност и за тези, които все още ги търсят. Философията на дизайнерите на марката е мода за умерено екстравагантния мъж, с динамика в неговия вкус.

Есенно-зимните колекции на двата италиански бранда може да намерите в новооткрития магазин на търговския център – SBS Super Brands Store, намиращ се на втория етаж. Мултибранд магазинът предлага на своите посетители най-новите колекции на световноизвестни марки събрани на едно място. Освен Henry Cotton’s и Marina Yachting клиентите на SBS могат да открият още и колекциите на португалската марка SaLsa Jeans и любимата на бизнес дамите италианска марка KOCCA.

kocca

По случай откриването на магазин SBS клиентите могат да се възползват от големи отстъпки – 40% на новите колекции, а за картодържателите с – 60%.