Бургас се потапя в магията на АББА

Великата група ще бъде представена чрез книга, филм и музикална вечер

Бургас ще се потопи в магията на най-популярната и успешна група на 70-те: АББА на 29 и 30 ноември. Пътешествието към любимата музика и създателите й ще бъде разнообразно.

На 29 ноември (четвъртък) историята на АББА ще разкаже Георги Тошев. Той ще представи книга и филм, посветени на квартета, покорил сърцата на милиони. Събитията ще са едно след друго – първо литературната компонента с „MAMMA MIA! Филмът. АББА. Продължението“ и после прожекцията на  „Историята на АББА. PS”. Започват от 18:00 часа в конферентна зала „Бургас“ на Гранд Хотел и СПА Приморец. Вход – свободен.

На 30 ноември (петък) вече ще е време за музика! Всички фенове на легендарната група ще могат да чуят най-големите й хитове – от 22:00 часа в Пиано бар „Приморец“. Вечерта ще допълват и други популярни парчета от 70-те и 80-те. След полунощ, музиката ще се смени още веднъж, за да предложи на гостите още по-голямо разнообразие – с обичайната програма на едно от най-класните места за забавление в Бургас. Вход: 6 лева на човек.

АББА са автентична легенда. Групата има над 400 млн. продадени албума и цели 19 хита, покорили световните музикални класации. Какво се случва с Бени Андершон, Ани-Фрид Люнгстад, Агнета Фелтског и Бьорн Улвеус днес ще разкаже на 29 ноември Георги Тошев, който освен голям фен, днес е и техен приятел. АББА празникът ще предложи и истинска забава с вечните хитове на шведската сензация на 30 ноември в пиано бар „Приморец“. Заповядайте! Време е за забава, с „Dancing queen“, „Take a chance on me“, „Gimme! Gimme! Gimme! (A man after midnight), „Knowing me, knowing you“, Öne of us“, „Waterloo“, „Fernando“, „Mamma mia“ и още от АББА и тяхната музика, превърнала се в част от класиките на всички времена!

За повече информация: +359 877 850 001| concierge@hotelprimoretz.bg