Бургазлии ще могат гледат спектакъла „Усещане за любов“ през февруари

Гранд Хотел и СПА Приморец се връща към една своя традиция – на кафе-театъра. В месеца на обичта и виното, на 12 февруари,  бургазлии и гостите на града ще имат възможност да гледат тематичния музикално-поетичен спектакъл „Усещане за любов“.

Постановката е с участието на Бойка Велкова, която е и режисьор и автор на сценария и Ивайло Захариев. Автор на музиката и музикалната среда е Теодосий Спасов, хореографията е на Татяна Соколова, а визуалната среда е на Яна Дворецка.

„Усещане за любов“ е именно това – усещането за любов на едни от най-великите творци на всички времена – художници, композитори, поети. Отбрани творби на Шекспир, Тенеси Уилямс, Реноар, Гогол, Петрарка, Робърт Бърнс, Микеланджело, Бокачо, Емили Дикинсън, Пикасо, Рилке, Верди, Лорка, Шопен и много други са част от постановката, която рисува изключителна многопластова картина на любовта.

Кафе-театъра е изключителна възможност за потапяне в театъра от още по-близка, скъсена, непосредствена дистанция.

След края на „Усещане за любов“ присъствалите на музикално-поетичния спектакъл ще имат възможност да се насладят на чаша вино, среща и автограф с актьорите – Бойка Велкова и Ивайло Захариев.

„Усещане за любов“ можете да гледате от 19:00 часа на 12 февруари в конферентна зала „Ахело“ на Гранд Хотел и СПА Приморец. Местата са ограничени.

Своето, може да запазите на +359 877 850 001| concierge@hotelprimoretz.bg