Бова Кар предпремиерно представя новото BMW X4 на лятното Холивуд парти на Бургас

Класният автомобил ще бъде изложен в  Гранд Хотел и СПА Приморец

 

Новото BMW X4 ще има своя ексклузивна предпремиера в Бургас. Наследникът на първото Sports Activity Coupé в премиум сегмента на средния клас в BMW ще бъде изложен в Гранд Хотел и СПА Приморец за Холивуд партито на града – Let’s Get PRIM: Hollywood, което ще стартира в 19:30 часа на 6 юли. Всички гости на вечерта ще имат възможност да видят на живо впечатляващия автомобил, а част от тях ще бъдат ескортирани с подбрани BMW модели. Ексклузивните трансфери и предпремиерата се осъществяват с любезното съдействие на партньора на събитието Бова Кар.

Let’s Get PRIM: Hollywood е пищната вечер, с която Бургас ще посрещне летния сезон. Тя ще включва концерт с най-обичаната филмова музика, вихрени танцови пърформънси, 4-степенно звездно меню, искрящо „облачно“ шампанско, заря и много изненади. Събитието е алюзия към бляскавите звездни партита на Холивуд, които събират на червения килим знакови имена от световната сцена. В Бургас, всеки има възможност да има своята звездна вечер и да застане под светлините на прожекторите и светкавиците на папараците.

Съчетанието на Let’s Get PRIM: Hollywood с предпремиерата на новото BMW X4 е допълнителен притегателен момент, който трансформира вечерта в ексклузивно изживяване, което определено си заслужава. Компанията, благодарение на която се случва тази колаборация е оторизираният дилър на BMW  за Бургас от вече повече от 20 години – Бова Кар.  Извън морския град, фирмата  разполага със свои представителства в София и Стара Загора, което им позволява по-бързо транспортиране на автомобили до клиенти от отдалечени точки в страната.

Дилърството на Бова Кар не е престанало да се развива. Само за една година то се превърна в официален представител и оторизиран сервиз на спортните M и електрическите и хибридни i автомобили на BMW, а от началото на 2018г официално е и оторизиран сервиз за MINI.  

Бова Кар е и виновникът за най-големия процент реализирани BMW М и лимитирани автомобили в страната. Част от историята на Бова Кар са единствените две продажби за България на BMW Серия 7 от лимитираната в точно 100 автомобила линия „100 години BMW“, а към настоящия момент в шоурума им се намира единственият автомобил, доставен в България, от лимитираната в 200 автомобила BMW Серия 7, специално произведен за 40 годишнината на BMW Серия 7 – BMW 7 Jahre Edition.

„Бова Кар е компания от семеен тип, в която лоялността към клиентите и качеството на обслужване са водещи“ – разказва Станислава Караманова, маркетинг специалист на фирмата. „Ежедневното присъствие на собствениците в шоурума ни позволява бързо и адекватно вземане на решение в дадени ситуации. Тези незабавни действия по йерархия са и залог за допълнителни коректност и доверие. От друга страна служителите на Бова Кар са с нас от дълги години и смело мога да кажа, че те наистина познават марката в дълбочина. BMW е не просто популярно име, то е символ на традиции, класа, стил и лайфстайл. Брандът маркира и откроява хората, които го избират за себе си. Освен луксът и високия комфорт, те обичат удоволствието от шофирането, спортния дух и адреналина. Това, което ние, като официални носители на марката BMW, предлагаме, е наслада и радост от управлението на автомобила, при максимална грижа от наша страна“ – обобщава г-жа Караманова.

„Искаме да сме близо до хората, достъпни и на крачка разстояние от тях, а Let’s Get PRIM: Hollywood ни дава тази възможност“ – продължава разговора Станислава. Затова избрахме да направим предпремиера на новото BMW X4 именно на 6 юли. Звездният заряд на събитието и фактът, че то ще се проведе на едно от най-изисканите места в Бургас – лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец, също  бяха определящи. Силно приветстваме идеята  и инициативността, защото  реализирането на подобно разчупено събитие, не е привилегия за всеки.“ – завършва разговора маркетинг мениджърът на Бова Кар.

За вас остава да се присъедините към Let’s Get PRIM: Hollywood – вечерта, с която Бургас ще посрещне истинското лято. Звездния си дрескод за събитието избирате вие. Използвайте възможността да видите себе си в елегантна и бляскава визия – бъдете звезда под звездите, на 6 юли в лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец.