Атрактивни намаления и подаръци и тази Коледа в Триа

И тази зима най-старият търговски център на Бургас е подготвил за посетителите си много коледни изненади. За 2017 година Триа Сити Център се отличи с новаторски идеи и креативен подход в сферата на продажбите,  доказателство за което е и стилният онлайн магазин, който предлага селектиран набор от световни модни брандове – www.shop.tria.bg

Търговският център продължава и социално отговорната си политика в подкрепа на  бургаската общественост. През септември бе даден старт на второто издание на кампанията „Аз и Ти ЗаЕдно“,  този път в подкрепа на талантливите деца на Бургас. Целта на кампанията е да насърчи изявени деца в сферата на изкуството, науката и спорта, учещи на територията на Бургаска област. До края на юни ще бъдат раздадени 9 стипендии от по 900 лв.,  по три в направление. Всички желаещи да получат повече информация могат да посетят фейсбук страницата и сайта на Триа – www.triacitycentre.com

В последната седмица преди Коледа бургазлии ще могат да се сдобият с луксозни и стилни подаръци на достъпни цени благодарение на празничните намаления в търговския център.

Новите зимни колекции на световните брандове ЕА7, Kocca, Just Cavalli, Salsa jeans, Freddy ще са на цени с 30% намаление, а за картодържателите отстъпката стига до 40%.

Лидерът за мъжка мода на българския пазар Styler ще подари на клиентите си  30% отстъпка за всички колекции. Водещия бранд за детска мода Mayoral пък ще зарадва най-малките с  минус 20 % на колекции FW17/18.

Избрани модели от луксозното бельо на Triumph ще са на цени с – 10 %, а екстравагантният магазин Hot Spot ще предложи – 30% на всичките си колекции.

В надпреварата с намаленията влиза и магазин Pause Jeans с повече от атрактивните до – 70% на всички колекции. Парфюмерия Paradox ще направи избора ви за коледен подарък още по-лесен с до – 20% на избрани марки.

Намаления ще откриете и в най-новия магазин на Триа Сити Център – Carpe Diem – 30 % на луксозните марки Imperial и Roberta Biagi.

Няма да липсва и традиционната коледна томбола, в която всеки, направил покупка над 100 лв. на територията на центъра,  има право да вземе участие. Тази година наградите са повече и все така атрактивни. На 25 декември ще бъдат раздадени 1 ваучер на стойност 300 лв., 1 ваучер на стойност 200 лв. и 5 ваучера на стойност 100 лв.

Тази година, освен всичко друго, Триа раздава и подаръци на всеки посетител. Всеки желаещ да се сдобие с такъв трябва да попита за специалните празнични кутии на касите на магазини SBS, ColorPoint и KOCCA. Вътре го очакват ваучери за покупка на стойност 30 и 20 лв., които важат до 31 декември и за съответните магазини. Ваучерите са до изчерпване на количествата.

От търговския център са помислили и за своите онлайн последователи и ще ги изненадат с коледна игра. Там наградите са 3 ваучера на стойност 100 лв., а желаещите да се сдобият с тях трябва просто да си направят снимка с коледната украса в търговския център и да изпратят снимката като съобщение на фейсбук страницата – Tria City Centre Burgas.

Повече информация за коледните намаления, игри и томболи може да прочетете сайта и фейсбук страницата на Tria City Centre.