Атанас Зафиров спонсорира певческа група от Сарафово

Kандидатът за народен представител, втори в  листата на „БСП лява България“ – Атанас Зафиров посети пенсионерския клуб в бургаския квартал Сарафово и разговаря с хората там. Той запозна присъстващите на срещата с най – важните акценти от платформата на коалицията и отговори на актуални въпроси. Зафиров направи парично дарение, което ще бъде използвано за осъществяване на пътуване на певческата група към клуба за участие в телевизионно предаване и концертна изява в столицата. Представителите на клуба с гордост показаха голям албум с грамоти от участия в различни артистични изяви в страната.  „ Благодарим на господин Зафиров за постоянната помощ, която ни оказва. Това е поредната подкрепа, което получаваме от него“, споделиха благодарността си възрастните хора от Сарафово.

„Искаме стабилно управление!“, заявиха присъстващите.  И попитаха: „ Защо щом живеем в една наша, обща страна – България, има толкова голяма конфронтация между държавните мъже?“ Те декларираха желанието си да видят между политиците от различните партии повече разбирателство.

„Даваме си сметка, че България вече не е същата. Гражданското общество се събуди. В бъдеще всички политици трябва много внимателно де прецизират своите действия и много ясно и точно да казват истината на хората. В листата на „БСП – лява България хората са такива“, увери Атанас Зафиов.

Той успокои възрастните хора, че притесненията им, че пенсиите могат да бъдат намалени са неоснователни, тъй като след въвеждането на т.нар. швейцарско правило за тях от предходното управление, това няма как да стане.