Юлски филмови изкушения в Поморие

Стартира „КиноЛято Поморие” 2015 – първото по рода си киносъбитие в града

Първото издание на инициативата „Кинолято Поморие” е една от изненадите на морския град тази година. 15 дни безплатно кино ще дадат възможност на всички жители и гости на град Поморие и региона да гледат някои от най-големите холивудски и световни кинохитове от последните години.

програма

Филмите ще се прожектират от 15-ти до 29-ти юли всяка вечер от 21.30 ч. на специално изграден терен в парка до манастира „Свети Георги”. Входът е свободен!

Прожекциите ще се осъществяват върху огромен екран с диагонал 20 метра, монтиран върху специална надуваема конструкция. А професионална дигитална киномашина ще гарантира безупречна осветеност на екрана и най – високо качество на образа. Специално за повода ще бъде инсталирана и мощна звукова уредба. Оборудването е сертифицирано да гарантира прожекции с най-високо качество при събития с капацитет 5000 души.

„КиноЛято Поморие” 2015 се организира от „Филм Трейд” ЕООД със съдействието на община Поморие, по Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство” 2007 – 2013.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!