Чудовищен Хелоуин-купон се вихри в Mall Galleria Бургас

Вещици, скелети, батмани, баби Яги, чудовища, огромни тикви, пепеляшки и всякакви животинки се разхождат в магазините и заведенията на Mall Galleria Бургас тази вечер. Търговско развлекателният център организира най-забавният Хелоуин за малки и пораснали деца и успя да привлече хиляди призраци, духове, приказни и филмови герои. В стремежа си да бъдат добре подготвени , т.е. да бъдат много страшни и да изкарат акъла на всички, децата още от 17 часа започнаха да се трупат пред ателиетата за грим и тематично да подбират страховитата си визия.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В 17.30 часа бе открит „Лабиринтът на страха” и веднага пред входа му се нареди гигантска опашка.  Най-тъмните и мистериозни преживявания Хелоуин искаха да почувстват стотици – бебета, деца, дори техните родители.

Лабиринтът е дело на деца от 10 бургаски училища. В него те са вложили своите възприятия за ужасното и зловещото. „Извънземни”, „Гробища”, „Мутирали насекоми”, „Мумии”, „Полето на страха”, „Омагьосана гора” – във всеки от секторите на лабиринта дебне смразяващ кръвта ужас.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Около 19 часа започна и чудовищният DJ купон, който се вихри и до късно през нощта. Първите 1200 маскирани посетители получиха Хелоуин-лакомства с късмети. Всички «купонджии» се състезаваха неофициално за най-оригинални маска и костюм и изглежда всички получиха подаръци.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Страховито-забавните момент «запечата» зомби фотограф, чиито снимки децата могат да намерят във фейсбук страницата на Mall Galleria.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!