Частични промени в транспорта по бул. Демокрация се въвеждат от 17 март

На 17 март, вторник, започват строителни дейности за реконструкция на бул. „Демокрация“ с обособяване на трасе за бърза автобусна линия. От 10.00 часа ще бъде въведена временна организация на движението в участъка от ул. „Св. св. Кирил и Методий“ до ул. „Цар Симеон I“. Затваря се западното платно на булеварда, от страната на жилищните сгради. Запазва се движението по източното платно, еднопосочно, в посока ул. „24-ти черноморски пехотен полк“. Строителните дейности ще продължат до 15.05.2020 г. Община Бургас се извинява предварително за причиненото временно неудобство и препоръчва използването на обходни маршрути – „Сан Стефано“ – „Гурко“ – „Кирил и Методий“.

Заради ремонта се налагат частични промени в маршрутите на някои линии в градския транспорт. До приключването му автобусите с номера 11, 15, Б11, Б12, както и линия Поморие – Бургас ще използват обходно трасе от бул. „Демокрация“ – ул. „Гурко“ – ул. „Булаир“…

За посочения период от време спирка „Ген. Гурко“ в посока Терминал Юг няма да бъде обслужвана. Ще бъде обособена временна спирка на ул. „Гурко“, до оградата на Белодробната болница.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!