Художничка и музикант правят фентъзи арт шоу в Бургас

Пърформънс –  рисуване с пръсти и жива музика, творящи се пред публика правят Антоанета Царева и Петър Бакърджиев в галерия „Богориди” на 10 май

Художничка и музикант правят уникално арт шоу тази неделя неделя.  Те ще създават картини и музикални композиции на живо пред публика на 10 май от 11 часа в галерия „Богориди”.

Софиянката Антоанета Царева рисува с пръсти уникални картини с камъни и кристали, бургазлията Петър Бакърджиев създава релаксираща и зареждаща електронна музика. Известен е под псевдонима „Петронимиус”.  Той е сценичен и студиен музикант-изпълнител, композитор и аранжьор на балетна, филмова и театрална музика. Създал е широка палитра от музикално-поетични произведения със своя авторска поезия и по текстове на известни поети. Сред тях са балетна сюита „Елфина”, музикални импресии за релакс и лечение „Възраждане на душата”, музикална пиеса по сонетите на Шекспир „Моята тайна любов”,мемориален едноактен балет „Снежната принцеса”,авангардни експерименти в стил N-ART-Music „Звездни вдъхновения”, музикални етюди в памет на Петя Дубарова „Най-синьото вълшебство”.

petur„С Антоанета се запознахме във Фейсбук. Тя хареса моята музика и затова решихме и аз да се включа в един от дните на представяне на картините й, да направим един пърформънс. Тя ще рисува енергийни картини, като в тях инкрустира кристали и полускъпоценни камъни. Това ще се прави на живо, на фона на моята музика, която също ще бъде на живо”, сподели Петър Бакърджиев пред nabrega.bg

„Можете да рисувате, да пеете, да танцувате… или да бъдете публика и да се слеете с Новото изкуство и енергия – Портала и Дъгата …” – отправят призива си двамата творци.

А дали е така? Кой ще ни каже…  Май трябва да проверим!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!