Христо Стоичков представя биографията си в Бургас

Бургас ще посрещне Христо Стоичков на 16 декември (неделя) от 18:00 часа. В Гранд Хотел и СПА Приморец Камата ще представи своята биография –„Христо Стоичков: Историята“. Форматът на събитието ще е среща с автограф. Книгата, написана в съавторство със спортния журналист Владимир Памуков, излезе от печат на 25 октомври тази година и само три дни по-късно първият тираж вече беше изчерпан. За срещата с бургаската публика издателите от „Софтпрес“ и книжарници „Хеликон“ осигуряват за продажба копия от новото второ издание на „Историята“, допълнено със снимки от VIP премиерата в София.

Ето какво казва самият Христо Стоичков за книгата: „Някои истории са прекалено истински, за да се разказват. Но аз реших да опитам. Имах щастието животът да ме изстреля нагоре и да сбъдна голямата си детска мечта. Колко високо стигнах? Вие ще кажете, защото всеки си има своя Еверест. Знам само, че днес, когато погледна надолу, за да видя откъде съм тръгнал, все още ми се завива свят. Напоследък всички пишат. А за да не кажете, че футболистите пишат с краката си, аз избрах да направим тази книга със спортния журналист Владимир Памуков. По някои теми, за първи и най-вероятно за последен път, отварям дума в „Историята“. Вярвам, че ще го оцените. Не спестих и не скрих нищо. Не се правех и на такъв, какъвто не съм. Ако не сме се справили, се надявам поне да оцените факта, че имахме смелостта да опитаме. Ако пък сме успели…пак ще се намерят и такива, които ще ни оплюят. При мен е така – няма полутонове. Свиквайте и се забавлявайте! Това е моята истина, моята история.“

Това е първата официална биография на знаменития български футболист. Събитието е премиерно за Бургас. Входът е свободен и всички са добре дошли на среща с автограф с една истинска звезда, двигател на най-големите успехи на България на световната футболна сцена.

За повече информация: +359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!