Футболисти ще мерят сили „За купата на кмета” в Приморско

За трета поредна година  Приморско ще бъде домакин на неделна футболна лига „За купата на кмета”, която ще започне на 21.12. /неделя/. Срещите ще се играят в Спортната зала в Приморско.

Два месеца тринадесет футболни отбора ще мерят сили за спечелване на първото място в престижната футболна лига. Това стана ясно след среща на футболистите, на която бяха разяснени правилата на турнира, а след това бе изтеглен жребий, който определи противниците в първи кръг от надпреварата. На срещата присъства и кметът на община Приморско д-р Димитър Германов. На него се падна честа да изтегли жребия и да определи първите футболни срещи.  Градоначалникът поздрави всички участници и им пожела честна, красива и спортсменска игра.

Участие в турнира ще вземат отборите на  „Атлетик – Приморско”, „Ахтопол”, „Олимпик – Приморско”, „Китен”, „Ропотамо ветерани – Приморско”, „Рома – Приморско”, „Ропотамо Джуниър – Приморско”, „Равна гора”, „Созопол”, „Химпекс”, „Царево”, „Ясна поляна” и „Челси – Царево”.

Превърналата се в традиция за Приморско неделна футболна лига „За купата на кмета” се радва на все повече почитатели. Така на практика се осъществява идеята на Общината – младото поколение да погледне на спорта като на нещо полезно и приятно, с което да се противопостави на дрогата, алкохола, насилието и всички порочни практики.

Ето и срещите, които ще бъдат изиграни в първи кръг на 21.12 /неделя/ в Спортната зала в Приморско:

I-ви КРЪГ

21.12.2014 г.

11:00 ч.  „Химпекс” – „Равна гора”

12:00 ч.  „Созопол” – „Китен”

13:00 ч.   „Ропотамо Джуниър” – „Ахтопол”

14:00 ч.  „Атлетик” – „Челси – Царево”

15:00 ч.   „Ясна поляна” – „Рома – Приморско”

16:00 ч.   „Олимпик” – „Ропотамо ветерани”

„Царево” – почива

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!