Флагманът на морския лайфстайл North Sails дебютира в Бургас

До 40% намаления в първите дни след откриването на корнера в  магазин Color Point

North Sails е популярна американска марка, създадена през 1957 година, която навсякъде по света свързват с ветроходството, сърфа, морето и летните забавления. Известният девиз на марката “The sea is my land” /”Морето е моята земя”/ напълно отговаря на вдъхновяващия бранд, който не случайно е избрал Бургас за свой пристан. В известните курортни градове като Монако, Сен Тропe и Монте Карло марката North Sails е добре позната и предпочитана от ценителите на морския хайлайф. 

Това лято  North Sails дебютира и в Бургас. Брандът идва в ТРИА Сити Център със своите впечатляващи бански, спортни облекла и аксесоари. Марката North Sails е представена в магазин Color Pont на първия етаж в Търговския център. Още с влизането в магазина клиентите остават изненадани от усещането за море, което създава невероятната декорация с лодки, пясък и  рибарски мрежи.   

Color Pont е представител и на спортната иновативна марка  Freddy, известна с удобните и качествени спортни облекла, а от съвсем скоро и на световно известния италиански бранд Silivan Heach, който с модерните си многоцветни предложения ще отговори на изискания вкус на дамите.

В сегмента на спортно – елегантното облекло, лидер в продажбите и харесван от почитателите на спорта, ЕА7-Emporio Armani присъства в ТРИА  от 5 години. Колекция SS18 изненадва и радва феновете си в свежа линия  в стил Saint-Tropez – в ярки цветове и морски щампи.

Официалното ревю и представяне на новите колекции Лято’2018  ще е на 25 май, петък. Верен на политиката си да дава възможност на повече клиенти да се сдобият с качествени маркови стоки, ТРИА Сити Център отново обявява шокиращи намаления. От петък до вторник – 25 – 29 май, отстъпката в цената ще е цели 30%  за новите колекции SS18 на марката North Sails, SS18 на  Silvian Heach, SS 18 на  ЕА7 и Freddy. Клиентите, които имат карти за намаление, получават 40% отстъпка.

Празнична атмосфера и изненади ще съпътстват представянето на  новите колекции в  магазин Color Point. Фейсбук игра ще позволи на клиентите да опитат късмета си.  Всеки, който е споделил поста във фейсбук, може да спечели един от двата ваучера за 50 лева.  Победителите  ще бъдат изтеглени електронно  на 29 май. За най-големите фенове на марките има и още една изненада. Всеки, закупил стоки за над 300 лева, ще може да завърти колелото на късмета и да спечели аксесоар от ЕА7, Freddy, North Sails, и Slivian Heach или ваучер за покупки на стойност 30 лв. Ваучерите, спечелени от колелото на късмета, ще могат да бъдат използвани от 29.05 до 30.06.2018 г.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!