Търсят се бъдещите поети на Бургас

Центърът за подкрепа на личностното развитие в Бургас търси младежи, които обичат да пишат. Всички, които искат да се включат в новия проект „Пиша, обичам, играя“ на  ЦПЛР-Бургас трябва да се запишат до 23 август на телефоните, обявени по-долу. Основната дейност по този проект е сформиране на клуб по творческо писане.

В него могат да се запишат ученици на възраст от 10 до 15 години, а заниманията, които са безплатни, ще бъдат по два учебни часа.

Те ще се провеждат в кабинет в Центъра за подкрепа на личностното развитие- Бургас на ул. „Райна княгиня“ 11  в периода от 24 август до 4 септември.

В клуба участниците ще научат първи стъпки в създаване на поезия на морска тематика и рецитаторски умения. Най-добрите произведения, написани от ученици, ще участват в сборник, посветен на 31 октомври – Международния ден на Черно море.

Талантливите млади актьори от школата по театър към ЦПЛР-Бургас ще представят стиховете в поетичен рецитал на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина на празника на Черно море.

За записвания: 056 844 549 и 0886 029 209 – Атанасия Петрова – ръководител на проекта

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!