“Тигрите на Бат Бойко” грабнаха купата във второто издание на „ГЕРБ Фен Купа-Бургас”

„Тигрите на Бат Бойко” е отборът, който грабна купата и се класира на първо място във футболния турнир „ГЕРБ Фен Купа-Бургас”. Той се проведе за втори път този уикенд в спортен център „Изгрев” и събра стотици любители както на футбола, така и на волейбола. След повече от 80 оспорвани мача и над 30 тима, в неделния ден големите победители се оказаха футболистите от „Тигрите на Бат Бойко”. Те бяха наградени от областния лидер на ГЕРБ-Бургас и кандидат за народен представител Димитър Бойчев.

„Към второто издание на турнира имаше огромен интерес и това само може да ни мотивира да продължим тази спортна традиция, която обединява бургазлии. Затова сме решили и следващата година отново да организираме подобна мащабна инициатива и да проведем две издания – пролетно и лятно. Винаги сме насърчавали българския спорт и ще продължим да подкрепяме неговото развитие с много спортни събития, с изграждането на нови площадки и игрища, както и с изграждането на спортна зала „Арена”. Благодаря на всички участници във второто издание на „ГЕРБ Фен Купа-Бургас”, които не се уплашиха от дъжда и ни подкрепиха”, заяви Бойчев.

Втори се класираха момчетата от „Воденицата”, които бяха наградени от кандидат-депутата Снежина Маджарова, На трето място остана отбор „WORDS”, който получи своето отличие от Диана Йорданова, а четвърти се нареди „Бургосстрой”.

Един от най-зрелищните моменти в рамките на турнира бе демонстративния мач между „Черноморец Бургас-Ветерани” и отборът на “ГЕРБ-кандидат депутати и приятели”, Той събра многобройна публика, сред която бе и кметът на община Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, а легендите на бургаския клуб бяха изненадани с подаръци и огромна торта от партията. След оспорван двубой, който завърши при равен резултат 5:5, последваха дузпи, изгледани и наставлявани лично от Димитър Димитров – Херо. Отборът на ГЕРБ се оказа по-точен и мотивиран за победа, символично постигна 9:5, колкото е и номерът на бюлетината на партията.

Победители при мъжете във волейболния турнир станаха момчетата от „Кашмир”, втори се наредиха „Красико спорт”, а трети се класира отборът на „Аматьорите”. При жените най-добри се оказаха „Бургас 2007”, следвани от „Бургас 2009” и „Веси”. Всички те бяха наградени от водача на листата на герб Ивелина Василева и кандидат-депутатите Диана йорданова и Галя Василева. Награди имаше и за публиката, която се забавляваше с игри „Точен шут” и демонстрациите по Street work Out.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!