Татяна Лолова избра Бургас за първата си предпремиера на „Дневници и делници“

Татяна Лолова кани морски Бургас на първото представяне в България на „Дневници и делници“. Срещата ще стартира на 1 октомври от 18:00 часа в Експо център „Флора“. Освен великолепната актриса, на нея ще присъства и редакторът на книгата – журналистът и продуцент Георги Тошев.

„Дневници и делници“ е лично пътуване през годините из живота на актрисата Татяна Лолова. Тя отваря старите тетрадки със спомени, за да разкаже за личности, които са част от културната история на България – Лили Иванова, Невена Коканова, Георги Парцалев, Стоянка Мутафова, Георги Калоянчев… Четивото показва любопитни снимки и истории от един живот.

Присъстващите на събитието ще имат ексклузивната възможност при желание да закупят едно от първите сто копия на книгата, още преди тя да е достигнала до книжарниците – както и разбира се, да получат личен автограф от най-усмихнатата дама на българската кино и театрална сцена. Входът е свободен, всички са добре дошли.

След края на литературното представяне на същото място – Експо център „Флора“ от 19:30 часа един от най-влиятелните съвременни български музиканти – пианистът, композитор, продуцент и аранжор и носител на „Икар“ 2016 за съвременна българска музика Живко Петров ще представи с концертна премиера своя нов албум „TEN“. Концертът се организира съвместно с All the jazz project. Билети може да намерите на каса „Часовника“. За повече информация и закупуване на билети: 0894 898 098

Срещата на Татяна Лолова и Георги Тошев с бургазлии и гостите на града и концертната премиера на „TEN“ на Живко Петров са встъпителните събития от афиша на третото издание на Порт Прим Арт Фест. Организатор на културния форум е Гранд Хотел и СПА Приморец със съдействието на община Бургас.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!