С очила като на Мерилин Монро и Майкъл Джексън?

„Американската мечта” се сбъдва с промоция на Mall Galleria Бургас

Безкрайно дълга магистрала, лъскав бял кабриолет, елегантни ръкавици за шофиране, развети коси и разбира се – очила. Задължително марка Ray Ban, защото тях сме виждали по филмите, по лицата на знаменитостите, по лъскавите списания и брошури и отдавна ги свързваме със „страната на неограничените възможности”. Идеята за фриволен и безлимитен американски начин на живот грабва въображението. Но не е нужно полетът на мечтите да прекоси океана, за да приближи фантазията до реалността. Достатъчно е да спре на адрес: Бургас, ул. „Янко Комитов” 6.

На 19 януари там стартира промоцията “Mall Galleria Бургас“ ти подарява ваучер за оптика Leonardo”, която ще докаже, че марката Ray Ban вече не е само емблема на авантюристична Америка, тя може да бъде символ на аристократична, но освободена от предразсъдъци Европа. При това съвсем достъпен символ. Промоцията на Mall Galleria Бургас позволява тази истинска класика в жанра „слънчеви очила” да бъде купена само срещу 50% от цената й.

Условията са лесни и ясни. Всеки желаещ да участва в промоцията трябва да притежава Galleria Loyalty Card и в периода от 19 януари до 1 февруари 2015 г. да е натрупал минимум 230 точки в нея. Ваучерът се получава от бюро „Информация” в мола и с него от оптика Leonardo, на първо в ниво в търговския център, могат да се изберат слънчеви очила Ray Ban, модел 2140 Original Wayfarer, с 50% отстъпка. Ваучерът гарантира отстъпка от минимум 150 лв. Oчилата се предлагат в няколко цвята и могат да бъдат закупени да края на февруари. Количествата обаче са ограничени, затова принципът е състезателен.

За тези, на които марката Ray Ban е непозната, ще кажем, че нейната слава се крепи на концепцията за индивидуалност и идеята за Америка. Сигурно затова и президента Барак Обама често може да бъде видян с очила Ray Ban.
Първият чифт очила Ray Ban, с тънки метални рамки, е бил създаден за нуждите на американските военновъздушни сили през 1929 г. Техният модел Aviator е един от най-копираните в света.

Моделът Wayfarer /пътешественик/, който може да стане притежание и на клиентите на Mall Galleria Бургас, е създаден през 1952 г. и бързо се вписва в средите на лукса, скъпите костюми и бързите коли. В „Закуска в Тифани” с тях се появява Одри Хепбърн, от този момент марката щурмува Холивуд, телевизията, музикалните среди, политиката. Мерилин Монро, Ким Новак, Том Крус, Питър Фонда, Джъд Лоу, Джесика Алба, Робърт Патисън, Бруно Марс, Орландо Блум, Скарлет Йохансон, Джак Никълсън – за много от звездите тези очила са аксесоар не само във фирмите, а и в живота. Музикалните идоли Боб Дилан и Рой Орбисън са неизменно с тях на сцената. С Ray Ban остава в спомените ни Майкъл Джексън. Твърди се, че почитател на бранда е бил и Джон Кенеди.

През последните десетилетия Ray Ban е европейска марка. До 1999 г. неин собственик е Bausch & Lomb. След това e продадена на италианската Luxitta за 1,2 милиарда евро. Класиката обаче остава непроменена. Ray Ban продължават да е символа на американския начин на живот. А последната колекция на бранда е чудесен летен аксесоар за почитатели на индивидуалността, слънцето и морски бриз край Бургас.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!