СУ „Никола Вапцаров“ чества патронния си празник

С тържествен концерт учениците от СУ „Никола Вапцаров“ в Приморско отбелязахa днес 110-годишнината от рождението на своя патрон.  Възпитаниците на приморското училище представиха богата празнична програма с изпълнения на песни и танци и презентация на тема „Нашето училище преди и сега“.

Директорът на училището госпожа  Казларова  поздрави присъстващите ученици, учители, родители и гости и награди учениците и учителите, които са се отличили през годината и са помогнали за издигане авторитета на училището и града.

Днес нашето училище продължава святата мисия – да образова и да възпитава личности с гражданско съзнание, като следва съвременните образователни тенденции и отговаря на нарастващите изисквания на променящия се свят.

Гости на празника бяха кмета на Община Приморско д-р Димитър Германов, председателя на общински съвет Приморско госпожа Златина Тюлиева, членове на училищното настоятелство, бивши учители и общински съветници.  Емоционален финал поставиха децата от Детска вокална група „ Морски звездички“, които издигнаха лозунг – Да направим добро.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!