Студенти ще се учат от служителите на Фрапорт Туин Стар за девето поредно лято

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД организира студентска стажантска програма на летищата Варна и Бургас, която подготвя следващо поколение професионалисти в областта на авиацията.

Тази година на летищата в Бургас и Варна встъпват в длъжност 30 амбицирани за работа млади студенти, които в рамките на следващите месеци ще работят по програмата „We Care“, както и в отделите „Човешки ресурси“, „ИТ“, „Авиационни дейности“, „Търговски отдел“,„Управленско счетоводство“,„Терминален мениджмънт“, „Сигурност“, „Администрация – Бургас“, „Връзки с обществеността“, „Инвестиционен контрол“, „Управление на съответствието и правни дейности“, „Рамп агенти и лоуд контрол“ и „Пътническо обслужване“. Те имат възможност да се докоснат до различни материи, да наблюдават от близо и да участват в случващото се в офисите, терминала и на перона на съответното летище. На всеки от тях са възложени индивидуални задачи/проекти, които те ще трябва да разработят и представят под формата на презентации с напътствията на ментора си, въз основа собствените си идеи и наученото по време на практиката и обученията. Ежеседмични срещи във Варна, включващи обучения и презентации от служители на различните отдели, ще изправят 30-те младежи пред специални предизвикателства, свързани с решаване на стратегически задачи, казуси от авиацията, ролеви игри и др. В края на стажа студентите ще имат за задача да представят летните си проекти на специално организирано за целта събитие на летище Варна.

Официалното откриване на програмата се проведе в началото на юли в Зала 1 към Тренинг центъра на летище Варна, а на 11-ти септември ще бъде официалното закриване на летния стаж.

„Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД вече за девета поредна година организира изключително успешна стажантска програма за студенти. Статистиката сочи, че около 33% от стажантите постъпват на работа в компанията след дипломирането си.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!