Студенти от БСУ организират благотворителен спектакъл в помощ на своя колежка

Студентският съвет при Бургаския свободен университет организира благотворителна постановка с цел да подпомогне набирането на средства за Ивелина Иванова, която се бори с болестта на Ходжкин.

На 26 април от 19:00 часа в Драматичен театър „Адриана Будевска“ Театралното ателие при БСУ ще представи благотворителния спектакъл „Напразни усилия на любовта“ на Уилям Шекспир. Билети може да закупите от Билетна каса „Адриана Будевска“ на цена от 5 лева. Всички средства, събрани от представлението, ще бъдат преведени по банковата сметка на Ивелина.

Ивелина Иванова е студентка в Бургаския свободен университет. Учи Журналистика, но се налага да прекрати обучението си, за да се бори за живота си. През 2011 година Ивелина научава страшната диагноза „Болест на Ходжкин”. В България до момента са й проведени десетки химиотерапии, 2 лъчетерапии, една автоложна и една алогенна трансплантации на стволови клетки. За съжаление болестта не се овладява и напредва.

Испанска клиника дава надежда да се справи със заболяването посредством лечение с Кукаимунотерапия. Към януари 2015 год. за лечението на Ивелина са изразходвани 30 000 евро. Необходими са още приблизително 50 000 евро до приключване на терапията.

В момента Ива се намира в университетската болница Universidad de Navara в Памплона, Испания, където всеки ден се бори за живота си. Имунитетът и е драстично слаб, което предразполага развитието на различни вируси и забавя животоспасяващата имунотерапия.

Дарителска банкова сметка:

Титуляр: Ивелина Илкова Иванова

Банка: Райфайзен Банк

IBAN: BG81 RZBB 9155 1004 9240 46

BIC: RZBBBGSF

DMS IVELINA на номер 17 777

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!