Стилиян Петров: Постигнатото в Бургас за домакинството на Евро 2015, е невероятно

За финала вратите на стадиона ще бъдат затворени в 19.00 часа, церемонията по закриването ще стартира в 18.30 часа

Добро бъдеще на Бургас“ пожела голямото име на българския и английския футбол Стилиян Петров в специалната книга на Община Бургас, където известни личности отправят своите пожелания към града.

Това стана по време на пресконференция  за закриването на Eвропейското първенство за юноши до 17 години в петък.

В нея взеха участие кметът Димитър Николов, бургаската футболна легенда и бивш съотборник на Стилиян Петров – Радостин Кишишев.DSC_0586

„Много усилия се изискват за организацията на такова престижно първенство. Това, което сте постигнали по отношение на подготовката и  на тренировъчните бази е невероятно“. Това  заяви легендата на българския футбол Стилян Петров.

Той сподели, че е радостен да види как българската публика е показала, въпреки трудните години за спорта, че е нация, която милее за футбола. Той призова феновете да напълнят стадион „Лазур“ за финала на Евро 2015 в петък. Церемонията по закриването ще започне в 18.30 часа, а вратите на стадиона ще бъдат затворени в 19.00 часа, час преди оспорвания футболен двубой между Германия и Франция.

Бившият капитан на националния ни отбор по футбол и настоящ треньор в „Астън Вила“, който е посланик на Eвропейското първенство за юноши, подари  футболна топка със свой автограф на бургаския кмет, а футболната звезда получи картина на бургаски художник.

Специални гости на финала на стадион „Лазур“ ще бъдат президента на УЕФА Мишел Платини и бившият национал на Франция – легендарният Зинедин Зидан.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!