Стенописът с малкия принц е готов– утре заведете децата на концерт и да го видят

Двама изключителни графити художници оставиха свое общо произведение върху подлеза до Операта за спомен на всички бургаски деца, на порасналите също. Малкият принц на Станислав Трифонов – NASIMO и Иван Янков – Естео е напълно завършен и ще казва на всеки минувач, че „Истински се вижда само със сърцето.“.

Насимо гостува тук по покана на Община Бургас, а съвместният им проект с Естео е посветен на Европейската седмица на мобилността. Част от нициативата е и утрешният петъчен концерт, който ще започне от 17.30 часа в същия този изрисуван подлез до Операта. Той ще се проведе на малка нова сцена, чийто монтаж напредва.

В програмата са включени изпълнения на танцов състав от хореографска паралелка (4 „Г“ клас) на ОУ „Братя Миладинови“, Илиян Дянков и Коце Дянков от бар „Алайв“, младите надежди от група „Rampage“ с хитове от 90-те.

„В подлеза ще бъдат подредени пейки от рециклирани дървени палети, а на място ще може да се играе на различни игри, някои от тях нарисувани върху настилката“, съобщи зам.-кметът по европейски политики Руска Бояджиева. 

Метеоролозите дават прогноза за петък късен следобед и вечерта в Бургас 18 градуса и никакъв дъжд. 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!