Специален гост на „Музикален импулс“ ще бъде Михаела Филева

За трета поредна година Националният конкурс „Музикален импулс“ събира в Бургас най-добрите млади певци на България. Тази година специален гост на гала концерта ще бъде една от най-популярните и обичани млади български изпълнителки – Михаела Филева.  Водещ на  музикалното състезание ще бъде самият му създател- бургаският изпълнител Стефан Лалчев.

След вече две изключително успешни издания, който по мнение на участници и гости са „без аналог в България“, от тази година организаторите от Арт център „Точно време“ въведоха предварителен селекционен етап, при който измежду огромния брой кандидати от 27 града в страната бяха излъчени достойните финалисти в „Музикален импулс“ 2019.

Тази година експертното жури, което ще оценява изпълненията на даровитите певци, отново е с председател обичания от всички изпълнител и педагог Етиен Леви. Негови колеги в комисията ще бъдат музикалният директор на БГ Радио Атанас Стоянов (Наско от БГ Радио) и един от най-опитните продуценти на БНР Мая Райкова. За втора поредна година, специално за да бъде част от журито на „Музикален импулс“, в България пристига и William Lester, който е един от водещите вокални педагози във Великобритания, работил със световноизвестни имена, както и за големи формати като The Voice UK (Гласът на Великобритания), The Voice Kids UK и X Factor UK.

По традиция, кулминацията на „Музикален импулс“ е бляскавият гала концерт под надслов „Бъдещите големи звезди на България“, в рамките на който публиката ще има уникалната възможност да се наслади на изпълненията на част от победителите в конкурса. Националният конкурс  ще се състои на 11 август, неделя, в Летния театър и е с начален час 19:30, с вход свободен.

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!