СПА център „6th Sense“ предлага комбиниран пакет за СПА и фитнес

Притежанието на този ценен пропуск ви дава достъп до ексклузивна палитра предложения, които глезят, обгрижват и са изпитан път към добрата форма, енергия и самочувствие.

Дневната СПА карта за център „6th Sense“ в Гранд Хотел и СПА Приморец ви дава достъп до:

– Правилно дозирани фитнес тренировки (Lifefitness САЩ) с професионален консулт;

– Топли водни съоръжения – басейн, джакузи, арома сауна, парна баня, финска сауна, солено езеро, зона за релакс със СПА терапевт на  разположение за избор на най-подходящите за вас съоръжения;

Не пропускайте най-благоприятния междусезонен момент да помогнете на тялото и ума си да се справят с предизвикателствата: с помощта на комбинация от целенасочени тренировки с професионален инструктор и лечебната сила на водата, която освен че ще подпомогне възстановяване здравето ви, ще се погрижи и за доброто ви настроение.

Уверете се сами, че СПА център“6th Sense“ е точното място за вас! Опитайте сами удоволствията, които този оазис, разположен на 3000 кв.м. предлага. Tук, на крачка от Морската градина и любимото Черно море, ще откриете над 160 различни процедури, насочени само и единствено към вашите безупречни здраве и самочувствие. За ваше удобство, можете да използвате безплатен паркинг (моля, заявете при резервация на час за процедура). На ваше разположение са и различни възможности за спорт:

– фитнес (Lifefitness САЩ) с професионален консулт

– индивидуални тренировки по бокс

– комбинирани аква спининг и водна гимнастика сесии

– йога практики

Подарете си класно бягство от ежедневието с редица ползи за здравето и отличната форма!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!