СОУ „Добри Чинтулов” посрещна атрактивни гости

Папагал, куче, хамстер, заек, котка и рибки станаха герои на открит урок

Декоративни рибки, папагал, котка, куче, хамстер и заек гостуваха в бургаското СОУ „Добри Чинтулов”. Те взеха активно участие в открит урок за домашните животни, който се проведе от учениците от II “a” под умелото ръководство на класния ръководител Руска Иванова.

Децата – стопани разказаха на съучениците си от колко време имат домашните любимци, как се грижат за тях и какви са проблемите им.page

Хамстерът Саймън, който обича да мързелува, пинчерът Нора, която иска да е център на внимание, декоративните рибки, които обичат да плуват, папагалът Коко и заекът Пухи станаха център на внимание и гордо позираха за снимки.

Особено оживление сред децата предизвика котката Мони, която „се мисли за куче и обича да похапва кисело зеле с кокали”. Тя лежеше спокойно в клетката си, докато стопанката й описваше нейните лудории.

„Благодаря за активното участие на децата и техните родители. Отглеждането на домашни любимци учи и възпитава децата в грижа и поемане на отговорност. Вкарването на животинките в класната стая прави урока забавен и лесен за възприемане”, споделя Руска Иванова.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!