Снукар шоу в Бургас среща световни шампиони

Демонстративни двубои между световните шампиони Стюарт Бингам и Шон Мърфи ще има в три български града, сред които е Бургас

Тази седмица ще се проведе голямото снукър шоу в България. Три града в нашата страна ще бъдат домакини на демонстративните двубои между световните шампиони Стюарт Бингам и Шон Мърфи.

Двамата ще се срещнат за първи път след финала на Световното първенство. Един от домакините на двубоите е спортна зала „Младост“ в Бургас на 18 юли, събота. Събитието се провежда със съдействието на Община Бургас.

Заедно с Шон Мърфи и Стюарт Бингам пристигат английските таланти Оливър Лайнс и Джеймс Кейхил. В шоуто ще вземат участие още българските играчи Братислав Кръстев и Георги Величков.

За финал на вечерта Стюарт Бингам ще даде реванш на Шон Мърфи в 4 от 7 фрейма. Очаква се цялото шоу да продължи около 3 часа. За притежателите на VIP билети събитието ще бъде още по-дълго, защото ще имат възможност да се срещнат с големите снукър звезди на организиран коктейл 1 час преди мача, където да разменят няколко думи, да си направят снимки и да вземат автографи.

Голямото шоу започва с демонстративни мачове между световните шампиони и българските звезди Братислав Кръстев и Георги Величков, които ще изиграят по един фрейм. След това българските таланти ще срещнат английските си колеги след изтеглен жребий. Победителите от тези двубои ще играят срещу Шон Мърфи и Стюарт Бингам, които ще оформят полуфиналите в демонстративния турнир.

Кулминацията на вечерта ще бъде битката между Бингам и Мърфи, която ще се играе във формат 4 от 7 фрейма. Ако някой от световните шампиони загуби своя полуфинал, тогава ще има още един двубой след гвоздея на вечерта, който ще определи победителя в турнира. Водещ на голямото шоу е бъде Йордан Божинов, който коментира джентълменския спорт по Евроспорт.

По програма ще има 10-минутна почивка преди финалния двубой за вечерта. В залата ще може да се влиза и излиза след всеки фрейм. Начален час на срещите в Бургас е 20:00.

Другата голяма изненада за всички притежатели на билети е, че може да си закупят и автобиографичната книга на Рони О‘Съливан „Бяг“ на преференциални цени от 12 лева. Официалната премиера на изданието ще бъде след 2-3 месеца.

Билетите за демонстративните двубои могат да се закупят вече и от касите на EasyPay в цялата страна, сайта на Eventim, и всички техни партньори.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!