Село Гюльовца ще има мини футболно игрище

Община Несебър даде старт на поредния проект с местно значение

Поредният проект с местно значение стартира в община Несебър. В село Гюльовца кметът на Несебър Николай Димитров и кметът на селището Васил Василев направиха първа копка на мини футболно игрище. Обектът се финансира от бюджета на община Несебър и се предвижда да бъде завършен преди летния сезон. Мини футболното игрище е с размери на игралното поле 40 на 20 метра, разчертано и оборудвано според нормативните изисквания на спорта. То ще бъде изградено със специализирана настилка – изкуствена трева. Предвидени са и седалки за посетителите. Обектът граничи със съществуваща зона за силови упражнения и се намира до читалището в населеното място.

Сред присъстващите на символичната първа копка бяха заместник-кметът на община Несебър Лазар Япаджиев, началници на различни отдели в администрацията, жители на село Гюльовца.

Припомняме ви, че в последните месеци община Несебър започна изграждането на редица проекти с местно значение, сред които битово-фекална канализация за поземлени имоти в кв.51 в Обзор, канална помпена станция с напорен тръбопровод в Тънково, обществен парк в Оризаре и др.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!