Румънеца и Енчев събират пари за лечението на бургаска студентка

Хип-хоп изпълнителите Румънеца и Енчев стартират благотворителна акция за  скъпоструваща операция и лечение на бургаска студентка в чужбина.

25-годишната Ивелина Иванова е с онкологично заболяване на лифните възли, 4 –ти стадий. Ивелина е от Пловдив, учи по специалността „Журналистика” в Бургаския свободен университет. Заради заболяването, студентката е принудена да прекъсне обучението си в Бургас. Родителите на Ивелина са успели да съберат определена сума, която е крайно недостатъчна. За лечението на студентката във Франция са необходими още 30 000 евро.

За да подпомогнат лечението на студентката, двамата рап изпълнители ще организират тематични партита всеки четвъртък от месец февруари. Парите ще бъдат събирани от входната такса, която ще е с цена 2 лева. Партита ще се провеждат в заведението на Румънеца и Енчев „The Club”, който се намира в сградата на БСУ. По време на партита двамата хип-хоп изпълнители са подготвили различни изненади за посетителите.

Допълнително в клуба ще бъдат поставени кутии, в които могат да бъдат дарявани средства за Ивелина.

Официалното откриване на клуба ще е на 23 януари /петък/ от 23.00 часа.

Там ще се организират и благотворителни инициативи за подпомагане на талантливи деца от Бургас. Двамата дуетни изпълнители обявиха, че всяка сряда в „The Club” ще се дава трибуна и на млади рап изпълнители от Бургас.

Можете да помогнете, като изпратите  дарителски SMS с текст на латиница DMS IVELINA на номер 17 777 (за абонати на Tеленор, VIVACOM и Mtel).

Дарителска сметка в Райфайзенбанк:

Бенифициент: Ивелина Илкова Иванова

IBAN :BG81RZBB91551004924046

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!