РИОСВ – БУРГАС обявява Регионален ученически конкурс „Земята е за нас – ние сме за Земята“

По повод Международния ден на Земята – 22 април, Регионалната инспекция по околната среда и водите – Бургас обявява Регионален ученически конкурс „Земята е за нас – ние сме за Земята“. 

Целта на конкурса е даде възможност за изява на младите хора, ще стимулира техният интерес към планетата Земя и ще представи личната им позиция и отношение към опазването и използването на природните ресурси. В него ще могат да участват деца от детски градини и ученици от І до ХІІ клас с художествени текстове – есе, приказка, импресия, стихове, гатанки; Картичка – създаване на поздравителна картичка с послание в електронен вариант или на хартиен носител или Мултимедия – създаване на клипове и презентации.

Крайният срок за участие е  13.04.2018 г. Материалите на хартиен носител трябва да се представят или изпратят на адрес: РИОСВ – Бургас, 8000 – гр. Бургас, к-с „Лазур“, ул. „Перущица“ № 67, ет. 3, за „Връзки с обществеността“. Мултимедийните материали и електронните картички, да се изпратят на следната електронна поща: riosvbs_pr@abv.bg

*** Всички участници задължително да надпишат и/или прикачат на файл: име и фамилия; клас; ръководител и телефон за контакт с него; училище, школа и точен адрес за получаване на награда (ако се присъди такава); телефон и e-mail на училището или организацията, която представя.

 Най-добрите творби ще получат грамоти и награди, а победителите от всяка възрастова група ще спечелят екскурзия до резерват „Ропотамо“ и природен парк „Странджа“.

Във Фейсбук страницата за информационно-образователни дейности на РИОСВ – Бургас ще бъдат публикувани албуми с произведенията, имената и училището на авторите, участвали в конкурса.

Награждаването ще се състои на 20 април в залата на РИОСВ – Бургас.

Наградите се получават лично или по куриер за сметка на получателя.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!