Реновират една от най-добрите СПА локации в Бургас

Ремонтите са част от ежегодното обновяване на базата и съоръженията в СПА център „6th Sense“

Една от най-добрите рекреационни локации в Бургас – СПА център „6th Sense“ няма да работи в дните от 19 до 29 март включително. Причината за краткото преустановяване на дейност са регулярни ремонти. За да се поддържа неизменно високо качество, всяка пролет базата и съоръженията се обновяват.

„6th Sense“ е разположен на тиха и спокойна локация в началото на Морската градина, в спокойната аристократична периферия на Бургас. Обхваща 3000 m² спа и уелнес зона с голям басейн, джакузи, сауна, финландска сауна, арома сауна, турска баня, парна баня, спа козметични услуги, фитнес (Lifefitness САЩ) със сертифицирани инструктори, индивидуални тренировки по бокс, групи или самостоятелни занятия по йога, водна гимнастика и акваспининг. Предлаганите в СПА центъра процедури са над 160. Гостите използват безплатен паркинг.

От осем години начело на СПА център „6th Sense“ е д-р Светла Шопова, която е и преподавател в университет „Асен Златаров“ в  свързано направление. Д-р Шопова е отличена като „СПА мениджър на годината“ 2018 на годишния конгрес на Българският съюз по балнеология и СПА туризъм (БСБСПА).

За повече информация: 056 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!