Ревю с участието на Мис България 2018

Събитието част от Grand Wedding Expo

Бляскаво ревю в рамките на сватбено изложение Grand Wedding Expo ще покаже тенденциите в булчинските рокли и детските официални облекла. Събитието ще започне в 18:00 часа на 26 януари (събота) в Гранд Хотел и СПА Приморец. Гостите ще бъдат посрещнати с подобаващ уелкъм дринк – облачно шампанско Cloudem. За да бъде обстановката още по-специална, ще се погрижат „Щура лаборатория“ – с малко магия и изненади. Приказното дефиле ще има и свой водещ – Манол Тодоров.

Ревюто ще покаже два компонента – впечатляващи булчински рокли на „White One” & „St.Patrick” на световния лидер в булчинската мода „Pronovias” – Барселона, представени в източна България от Сватбен център „Брилянтин“, както и детска мода за специални случаи – премиера на последната линия официални облекла на българския бранд Salzarra.  

Събитието ще има своя предистория – свързан ивент. Той е демонстрация на финални щрихи в булчинската прическа и ще започне час преди същинското ревю: в 17:00 часа. Стилист Ксения Вълева ще изработи пред публиката финалните детайли по прическите на дамите, които после ще дефилират в бяло. За безупречния грим на моделите ще се погрижи Наталия Атанасова. И двете специалисти по красота са част от екипа на СПА център „6th Sense”.

Същинското ревю ще стартира в 18:00 часа. Приказните булчински рокли пред публиката ще представят цяла плеяда приказни дами – моделите на Inter Model’s, начело с Теодора Мудева – Мис България 2018 и още очарователни красавици: Ралица Ненова – Мис Черноморец 2018, Мая Великова – Мисис Бургас 2016, Вержиния Иванова – Мисис Бургас 2018, Вице Мисис Бургас – Ваня Димитрова, участничката в Мисис Бургас – Мария Желязкова и актуалните модели на агенцията Стела Николова и Бела Димитрова.  Дамите ще покажат 16 от най-новите булчински рокли на Pronovias, създадени от феноменални дизайнери, чиято цел е да сбъднат и най-смелите мечти на всяка булка, за да бъде тя изключителна и неповторима в своя сватбен ден.

Ревюто ще бъде и премиера на новата линия детски официални облекла на Salzarra. Те ще бъдат показани не само от професионалните деца-модели от детска модна агенция Mini Super Models, но и от приятели на българския бранд.  Младите дами и джентълмени ще покажат бутиковите облекла на Salzarra, които са подходящи за различни специални поводи – сред които и сватбено тържество. Материите са специално съобразени със спецификите на детската кожа, а моделите са повече от впечатляващи.

Ревю-спектакълът е част събитията включени в Grand Wedding Expo. Най-новото сватбено изложение на Бургас е с инициатор, организатор и домакин Гранд Хотел и СПА Приморец. Партньор на форума е DJ Service, Sound and Light. Входът за посетители за всички мероприятия, част от програмата е свободен.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!